30-08-2012 / Shopping in Utrecht





































Eindelijk! Ik heb mijn tas die ik al een hele tijd in mijn gedachten had. In juni had ik er zelfs al een stukje over geschreven. In Rotterdam was de tas er niet meer van de week. HELP! Had ik te lang gewacht? In Utrecht hing de tas verstopt achter andere tassen. Ik zag hem niet, balen. Maar gelukkig hij was er toch en ook nog eens in de kleur die ik wilde, want de vorige keer toen ik ging kijken was hij er alleen maar in het zwart. 3x scheepsrecht, maar ik heb mijn tas. Oh wat ben ik hier blij mee.
Gisteren was dus echt een goede shopdag samen met mijn moeder. We hadden eigenlijk niets nodig (op de tas na dan..). Ik ben blij met alles wat ik gekocht heb. Een mooi shirt met een tijger bij Gsus. Sieraden van Supertrash, die ik al eerder liet zien. De ketting vond ik in het echt tegenvallen, dus heb ik alleen de ring en de armband meegenomen (die zijn wel prachtig). Twee zwarte vesten bij de Zara deze en deze. En als laatste heb ik nog leren laarsjes gekocht bij Bitter. Korte laarsjes vond ik nooit echt leuk, maar bij een broek is dat toch wel handig. Het printje van het laarsje maakt het net iets anders. Een geslaagde dag die we afgesloten hebben bij een gezellig Italiaans restaurant in Utrecht. Mijn broer kwam ook gezellig mee eten.

29-08-2012 / David Kracov

Op het internet ben ik de kunstwerken van David Kracov al een paar keer tegengekomen. Vol verbazing zit ik hier steeds weer naar te kijken. Het is zo bijzonder om te zien. Komt het door het 3D effect? Zijn moderne kunst staat ook ergens voor. Aan elk stuk voegt hij bijvoorbeeld een vlinder toe. Soms zie je ze goed, maar het kan ook zijn dat de vlinder verborgen zit. De vlinder is een eerbetoon aan de fijnheid en de waarde van het leven. Voor 9/11 heeft hij ook een eerbetoon gemaakt voor de mensen die zijn overleden. De vlinders vliegen naar de hemel, met de skyline van New York. Meer ga ik niet zeggen, kijk maar eens. Ik ben geen persoon die van moderne kunst houdt, maar dit vind ik toch wel heel bijzonder. Vandaar dat ik het toch even met jullie wil delen.

Book of Life

Voor Coca Cola, 125 jarig bestaan. Genaamd 'Open Happiness'

Reflections

28-08-2012 / Grey's and Addison



Vorige zomer ben ik verslaafd geraakt aan Grey's Anatomy. De ene aflevering na de andere aflevering (met McDreamy en McSteamy) kan ik kijken. 1 aflevering kijken en dan iets anders gaan doen, dat gaat gewoon niet. Ik ben te nieuwsgierig naar het vervolg. En dan gaat het maar door.. Wat ben ik van deze serie gaan houden. Sex and the City en Desperate Housewives zijn ook leuk, maar Grey's Anatomy wint het hier wel van denk ik. Er lopen fantastische personages rond, ze bedenken de vreemdste (en smerigste) verhalen en je wordt meegesleept door het verhaal. Hoe vaak ik al niet heb zitten huilen? Het is eigenlijk te erg. Ik heb het nog steeds over een serie, ja. Maar een lachbui heb ik gelukkig ook tijdens het kijken. En dan vooral om Cristana Yang. 27 september begint het volgende seizoen weer in Amerika. Oleee, eindelijk een vervolg op dat verschrikkelijke einde van seizoen 8. Ik hoef me gelukkig niet te vervelen tot die tijd. Private Practice is namelijk mijn nieuwe verslaving. Het draait hier om een privé-kliniek in Los Angeles. Addison verlaat Seatle Grace (ziekenhuis van Grey's Anatomy) en zij gaat werken in deze privé-kliniek. Deze serie is dus eigenlijk ontstaan uit Grey's Anatomy, maar het is wel een hele andere serie. Er zit een groot verschil tussen een ziekenhuis en privé-kliniek en dat is duidelijk te zien. Ook heeft het een totaal ander verhaal en zie je niet van die smerige verwondingen. Ik heb net de eerste afleveringen van seizoen 2 gezien dus ik kan nog even vooruit. Het is echt een leuke serie, een aanrader dus. Hebben jullie nog tips van series die ik moet zien?

27-08-2012 / American foodies


Feestje geven is leuk, maar het zorgt wel voor de nodige voorbereidingen. Gelukkig vind ik het niet erg om in de keuken te staan en er wat leuks van te maken. Zeker als het feest een thema heeft, dan wil ik me helemaal uitleven. Zoals jullie weten hadden wij vorige week een American party bij ons thuis. (Ondertussen is mijn zus nu al in New York, Wow!) Het was wel een beetje balen dat we geen Amerikaanse servetten etc. konden vinden, maar toch is het thema goed gelukt dankzij het eten! Hier wat tips voor als jullie (ooit) een Amerikaans feestje willen geven. De barbecue hadden wij aangestoken, maar het kan ook prima zonder de barbecue.

Voor op de barbecue:
- Amerikaanse burgers.
- Hot dogs! Nog net niet uit een hot dog kraam.
- Spareribs
- Kip saté
- Mais
- Marshmallows

Lekkers voor erbij:
- Broodjes voor de hamburgers en hot dogs
- Augurk, tomaat, ui en sla voor op je broodje hamburger
- Salade
- Aardappelsalade
- Stokbrood
- Watermeloen
- Ananas
- Punch

Sauzen:
- Ketchup
- Mayo
- Amerikaanse frietsaus
- Barbecuesaus
- Mosterd
- Pindasaus
- Kruidenboter, voor bij het stokbrood (Het is meer Frans, maar het is toch lekker?)

Snack:
- Popcorn
- Nachos
- Amerikaanse taart
- of M&M's, oreo cookies, milkshakes

26-08-2012 / I want... Supertrash



Ondertussen ben ik echt wel een fan geworden van het merk Supertrash. Zeker het laatste jaar heb ik er heel wat mooie items gekocht. Vooral de broeken vind ik erg fijn zitten! De Paradise Dark Pants heb ik al aangepast en wat zat die lekker. Toen heb ik hem laten hangen, omdat ik al zoveel gekocht had en een spijkerbroek was niet iets wat ik op dat moment nodig had. Nu vind ik een nieuwe, mooie spijkerbroek toch wel fijn om erbij te hebben. Net zoals de zwarte, super skinny jeans. Een zwarte broek is ideaal. Lekker makkelijk te combineren en je kan er alle kanten mee op.  En dan die sieraden, Wow! Ik vind het echt een prachtige combi, het groen met rosé gold. Er hangt gewoon weer een heerlijk collectie in de winkel bij Supertrash. Ik kan niet wachten om de winkel binnen te lopen om alles in het echt te zien en (natuurlijk) te passen. Nog meer fans hier van Supertrash?

24-08-2012 / Study

Oh nee, mijn vakantie is echt bijna voorbij! Altijd zo vreemd om weer te beginnen met de studie. En helemaal na de zomervakantie, want iedereen begint in een andere week. Zo zijn sommige vriendinnen van mij al lang aan de stage begonnen terwijl andere nog op vakantie zijn! En na twee maanden vakantie heb ik echt geen enkel ritme meer. Toch gaat het maandag weer beginnen. Voor mij nog niet helemaal officieel, want 3 september heb ik pas mijn eerste les. Volgende week begint de introductieweek voor de eerstejaars en ik moet daar bij zijn als 'mentor'. Maandag is het eigenlijk een introductiedag voor mij en krijg ik de nodige informatie, kennismaking met de docenten en kan ik het nieuwe gebouw ontdekken. De opleiding (communicatie) is namelijk verhuist. Een groot voordeel is dat ik nu in het centrum van Rotterdam ga studeren! En dat is nog wel handig met al die tussenuren. Of niet, want elke dag langs de winkels en de vele restaurants, oeps. Een nieuwe stamkroeg zal ik in ieder geval wel krijgen.  Dinsdag en donderdag ben ik twee dagen in de weer met de klas die ik volgend jaar zal gaan 'begeleiden'. Wat precies de bedoeling van die dagen zijn weet ik nog niet helemaal, dat hoor ik maandag. Ik ben benieuwd!

Sinds de vakantie ben ik gaan bloggen. Ik had zeeën van tijd, kon in de ochtenden nog blogjes schrijven als het moest en genoeg inspiratie op doen. Nu zal dat toch wel iets anders worden denk ik! Beter gaan plannen en vooruit schrijven? Maar ik ben ervan overtuigd dat het moet gaan lukken, want ik schrijf en werk met veel plezier aan mijn blog! Tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Geniet van het (laatste vakantie?) weekend!

23-08-2012 / Lifestyle 'Gusta'


























Zijn deze schalen niet super leuk? Rond snuffelen in woon- en keukenwinkels vind ik fijn. Oh, wat hadden ze op Bali mooie meubels en accessoires voor in je huis. Echt waar ik zou daar alles kunnen kopen wat je maar nodig hebt in een huis. Maar ja, ik heb geen eigen huis en hoe breng je al die spullen naar Nederland. Gelukkig hebben we in Nederland ook wel wat leuke woonwinkels. Denk aan de Zara Home en Lifestyle. Maar deze schalen komen bij de Makro vandaan! Hier heb je ook van alles wat als het gaat om accessoires. Altijd leuk om tussen te snuffelen en van de week namen we deze schalen/bordjes mee. De schalen zijn van het merk Gusta. Gusta is een nieuw Nederlands merk wat inspeelt op de smaak van de kopers. Deze schalen hebben in ieder geval mijn smaak, en op de site (beetje onduidelijk) zie ik nog wel meer mooie dingen, zoals leuke kaarsen, cocktailglazen en een karaf. Het is ook geen duur merk, want de grote slaschaal is 7.50 euro, de kleine schaal 5.50 euro, bordje 5.00 euro en de sla lepels 4.00 euro. Kennen jullie dit merk? Vinden jullie het ook leuk om bij woonwinkels te kijken of slaan jullie die toch liever over?

22-08-2012 / I am...

Wat weten jullie nu eigenlijk van mij? Volgens mij niet zo heel veel. Vandaar eens een persoonlijk blogje. Ik vind het zelf ook altijd leuk om wat meer te weten over wie er achter een blog zit. Ik heb gemerkt dat de '10 vragen Tag' behoorlijk populair is. Ook niet voor niets, want het is een van de leukere tags. Hieruit pikte ik wat inspiratie en heb ik een lijstje gemaakt met dingen die jullie nog niet van mij weten.


Zomaar een lijstje over mij:
  • De jongste van het gezin, dat ben ik.
  • Ik studeer in Rotterdam en dat betekent dat ik dagelijks bijna 4 uur onderweg ben naar de Hogeschool. De tijd gaat altijd best snel. Alleen rond 18.00 uur is het verschrikkelijk, niet alleen de spits, maar al die mensen die gaan eten in de trein (shoarma, McDonalds, pasta, noedels). Wat een stank.
  • Na mijn studie wil ik een master volgen op de Universiteit. Dit gaat waarschijnlijk gebeuren in Amsterdam. Ik heb getwijfeld om nu al naar de Universiteit over te stappen (propedeuse behaald), maar ik ben toch op de Hogeschool gebleven voor de projecten, stage, praktijkervaring en ik heb het heel erg naar mijn zin.
  • Een feestbeest? Nee, dat ben ik absoluut niet.
  • Ik hou van koken en bakken. Ondertussen heb ik ongeveer 20 bakboeken binnen een paar jaar verzameld. Zoet is toch te lekker.
  • Voor Marlyssa had ik een blog dat alleen maar over eten ging. Maar ik wilde meer dan alleen maar bloggen over eten, want ik heb nog veel meer interesses. Natuurlijk blijf ik recepten testen en post ik zo af en toe wat 'food' op Marlyssa.
  • De Italiaanse keuken is toch wel mijn nummer 1.
  • Thee is mijn favoriete drankje. En dan vooral groene oplosthee van Zonnatura of de vanille/rooibos thee van Starbucks.
  • Het afgelopen jaar was ik samen met nog drie meiden vaste klant bij Vapiano Rotterdam. En het eten vind ik er niet eens echt lekker.
  • In de zomer eet ik non-stop fruit, en in de winter eet ik niets meer.
  • Insecten haat ik!! Vogels trouwens ook.
  • Maar andere dieren vind ik fantastisch:) Vroeger wilde ik ook dierenarts worden haha
  • De zomer is echt mijn seizoen. Ik hou van de zon, terrasjes, ijsjes, relaxen en iedereen is een stuk vrolijker. 
  • Ik heb bijna 10 jaar gevolleybald, maar aan het einde van het seizoen (voor de zomerstop) ben ik gestopt (met buikpijn). Normaal leef ik de zomervakantie toe naar het nieuwe seizoen, maar dit jaar niet.
  • Op dansles heb ik ook nog even gezeten toen ik een jaartje of 9 was. En ik was een ramp...
  • Nu fitness en tennis ik. Voor tennis ben ik nog wel op zoek naar een maatje, want alleen lessen is echt niet leuk. 
  • Ik hou van de Zara. Wie niet? Helaas, de broeken en jasjes pas ik nooit, omdat ik lang (1,83 meter) ben. Soms is het heel frustrerend. Zara heeft zoveel leuke broeken voor weinig geld.
  • Broeken koop ik eigenlijk altijd van Levi's en Supertrash.
  • Ik vind het fijn om soms alleen te shoppen. Mij kan je ook gerust alleen in de bioscoop vinden. 
  • Verder? Ik weet het even niet meer. 
  • Een vervolg? Wie weet...

21-08-2012 / Leuke boeken!


Lisette Jonkman won de Jill Mansen schrijfwedstrijd en kreeg een contract bij een uitgeverij. Met Glazuur won ze en het werd haar debuutroman. Sophie heeft aan haar stage een baan overgehouden bij een reclamebureau. Haar studievriendin, Karlin, heeft achter haar rug om bij hetzelfde bedrijf gesolliciteerd. Karlin heeft de slechtste sollicitatiebrief ooit geschreven, maar dankzij Sophie heeft ze toch de baan gekregen. Samen werken leek haar hartstikke leuk. Achteraf heeft ze hier spijt van gekregen, want Karlin werd haar baas. En Sophie deed alleen nog maar de stomme klusjes, zoals koffie halen (waar ze niet zo goed in was). Een groter probleem was dat Sophie verliefd was op de grote baas, (goddelijke) Rein. Helaas is Rein bezet door Karlin. Sophie laat zich niet verslaan en vecht zich terug op een geweldige manier! Ik kan alleen maar vol lof zijn over Glazuur. Het is een verhaal met veel verschillende personages, waardoor het echt nooit saai wordt. Lisette schrijft met humor en hard op lachen is heel normaal. Volgens mij is dat niet te vermijden. Als het goed is, is ze nu bezig aan haar tweede roman over nerds. Ik ben benieuwd en hopelijk is het net zo leuk als Glazuur!

































Het tweede boek is Miss Communicatie van Astrid Harrewijn. Drie meiden wonen nog steeds in een studentenhuis (Didi, Iris en Lein). Didi is journalist en ze werkt nog maar een paar maanden bij het bedrijf als ze de coverstory over social media mag schrijven. Als enige vind zij het interessant waarom mensen stoppen met Twitter. Ze krijgt er veel commentaar op, maar ze zet door. Dat twee meiden zomaar vermist zijn, dat kan toch niet kloppen? De drie vriendinnen gingen naar Noordwijk voor een Twitterparty om research te doen. Didi ontmoette Joep op het feestje. Een onwijs leuke jongen, maar er was wel iets vreemds aan. Kon ik hem wel vertrouwen? Didi blijft hard werken aan haar columnstory om de waarheid boven tafel te krijgen. Miss Communicatie is een boek waar je in moet komen. Het is niet vanaf het begin spannend. De spanning loopt geleidelijk op en hoe verder je in het boek komt, hoe overwachter de situaties zijn. Het is een fijne chicklit en toen ik in het verhaal zat kon ik niet meer stoppen met lezen. Ik moest weten hoe het zou aflopen. Miss Communicatie is het eerste deel, want in Januari 2013 komt deel 2 uit: Miss Match. Het tweede deel ga ik zeker kopen, zal het net zo spannend, met humor en leuk zijn?




Daar komt de bruis van Melanie La'Brooy is een ander boek dan de vorige twee. Dit is echt een boek vol met humor. Van de drie beschreven boeken, heb ik hier het meeste om moeten lachen. Er zijn twee zusjes in het boek: Mimi en Sabrina. Hun ouders zijn er niet meer en de zusjes hebben geen contact. Mimi heeft geen verantwoordelijkheidsgevoel en ze was op wereldreis. Sabrina is de oudste van de twee en is een beroemde Australische televisiester. Mimi komt terug van haar wereldreis en gaat logeren bij hun tante. De zusjes krijgen weer contact, maar dat loopt niet altijd even soepel. Sabrina gaat trouwen met de knappe bankier Edward. Sinds de eerste keer dat Mimi Edward zag is ze verliefd op hem. Mimi gaat werken voor haar zus als bruidmeisje/weddingplanner. Mimi krijgt wel hulp van Claudia, een gewilde weddingplanner van de sterren. Claudia is natuurlijk niet zomaar een weddingplanner. Er gebeurt zoveel in het boek dat het niet te beschrijven is. Het ene geheim na het andere wordt onthuld. Natuurlijk, soms is het voorspel, maar er waren ook veel verassende elementen. Het bevat humor, liefde, drama en spanning. Ik denk vier elementen voor een goede chicklit.

Als je van deze genre houdt dan zijn dit drie aanraders om te lezen!

20-08-2012 / Amerikaanse taart





















Het feestje van mijn zus is weer voorbij en wat was nou het thema? Jullie hadden het al goed geraden bij mijn vorige post.  Het thema was Amerika! Aanstaande zaterdag vertrekt mijn zus voor 9 weken naar New York. De Barbecue ging aan (met het mooie weer) en er waren Amerikaanse gerechten. Als toetje heb ik een taart gemaakt. Wat een goede timing van de Glamour, want in de uitgave van Augustus 2012 staat een recept van een Amerikaanse taart. Oorspronkelijk komt het uit het kookboek 'One more slice'. Een kookboek wat ik nog nooit heb gezien, maar waar ik nu wel nieuwsgierig naar ben geworden. De taart was geslaagd en iedereen heeft ervan gesmuld.

Wat heb je nodig
Deeg
150 gram koude boter (ongezouten), in blokjes
275 gram bloem
30 gram poedersuiker
1 scharrelei
halve eetlepel water
100 gram witte chocolade
500 gram droge bonen

Vanillecreme
1 vanillestokje
500 ml melk
150 gram suiker
7 eierdooiers
75 gram maizena
50 gram boter op kamertemperatuur

Vlag
125 gram bosbessen
400 gram frambozen 
poedersuiker

Bereidingswijze
Voeg in een mengkom de bloem en de poedersuiker samen. Wrijf de blokjes boter hierdoor. Voeg het ei en het water toe en meng het deeg totdat het een geheel wordt (daarna niet meer kneden). Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een rechthoekig bakblik in met boter en rol het deeg uit. Prik gaatjes in de bodem met een vork. Bedek alles met bakpapier en strooi er drogen bonen over of speciale korrels voor blind bakken. Het gaat erom dat er iets zwaars op het deeg ligt, zodat het deeg niet te te veel rijst. Bak de taartbodem ongeveer 5 minuten. Verwijder het bakpapier met droge bonen en bak de taart nogmaals 5 minuten of tot die goudbruin is. 
Hak de chocolade in stukjes, smelt deze au bain-marie en bestrijk de bodem en de randen van de taart met de gesmolten chocolade. Laat de taartbodem afkoelen.

Verwarm de melk met het vanillestokje, haal het stokje er even uit en schraap het merg eruit. Doe het vanillestokje terug in de pan. Klop in een mengkom de suiker met de eierdooiers en de maïzena met een elektrische handmixer tot een luchtig geheel. Haal het vanillestokje weer uit de melk. Giet de melk er langzaam bij, terwijl je rustig blijf kloppen met de hand. Schenk het mengsel terug in de pan en breng het aan de kook, blijf stevig kloppen. Giet het terug in een schone kom zodra het mengsel dik is geworden. Smelt de boter in de warme room en klopt tot een glad mengsel. Laat de vanilleroom afkoelen in de ijskast.

Bestrooi de randen van de taart royaal met poedersuiker. Strijk de vanilleroom uit over de bodem. Leg in een hoek de bosbessen in de vorm van een rechthoek. Leg de helft van de frambozen in horizontale rijen en laat telkens 1 rij leeg. Bestrooi de frambozen met poedersuiker totdat ze helemaal besneeuwd zijn. Vul de lege rijen op met de rest van de frambozen. Ik had niet genoeg frambozen (500 gram) en heb de tweede helft door de midden gesneden. Dit kon ook prima, maar als je de taart wil maken zou ik   extra veel frambozen kopen.

19-08-2012 / Outfit: Party

Foto's komen van Fashiolista






























Gisteren was het een warme dag, maar vandaag wordt het nog warmer! Ik vind het niet erg, want van het zonnetje kan ik wel genieten. Alleen vandaag hebben we een feestje. Mijn zus geeft een party en het heeft ook nog een thema. Wat doe je dan aan? Ik heb een simpele zomerse outfit bij elkaar gezocht, die ook nog in het thema past. Zometeen ga ik een taart bakken. Ik hoop dat die lekker wordt, want deze heb ik nog niet eerder gemaakt. Eind van de middag kan het feestje beginnen. Wat zou het thema van Jesdiny's party zijn?

18-08-2012 / Fotoalbum













Ik wil het eens anders. Vorig jaar was ik nog lekker ouderwets aan het plakken, maar dit keer pak ik het anders aan. Hoe maak je het perfecte fotoalbum? Ik wil dus geen gebruik meer maken van lijm en een liniaal, maar van een software. Anouk had een positieve review geschreven over Pixum. Het programma biedt veel opties. Zo heb je keuze uit verschillende maten voor je album, genoeg keuze voor de indelingen van je pagina's, teksten toevoegen, achtergronden aanpassen en nog veel meer. Het album van Anouk ziet er goed uit. Natuurlijk zijn er ook nog winkels die deze service aanbieden. (Bijenkorf, V&D en Hema) Ik heb nergens ervaring mee en voor mij wordt het de eerste keer. Ik wil eerst een album maken van Singapore/Bali en als het bevalt maak ik er nog eentje van Valencia (+Madrid?). Pixum is een programma wat ik misschien wel ga gebruiken, maar ik wil eerst meerdere programma's met elkaar vergelijken. Hebben jullie ervaring en/of tips met een software om je fotoalbum te maken? Ik hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen!

16-08-2012 / Fotolog: Bali

Ja hoor, ik ben weer in Nederland.Vanochtend ben ik thuis gekomen van een fijne vakantie. Wat is het snel gegaan en wat lijkt Singapore al lang geleden. Toch is het ook wel weer lekker om thuis te zijn. Maar Bali, ik verbleef hier samen met mijn familie in het Seminyak hotel. Dit is een kleinschalig hotel wat ik altijd prettig vind. Hier heb ik twee luie weken (bij het zwembad) gehad. Seminyak is de plek voor hippe clubs en mooie hotels op Bali. Als we het hotel uit liepen hadden we keuze uit een heleboel verschillende restaurantjes, maar er waren ook veel leuke winkels op loopafstand. Echt ideaal! Elke avond hebben wij bij een andere restaurant gegeten en altijd was het goed. Seminyak is zeker een fijne vakantieplek voor een luie vakantie. Er is hier niet veel te zien, maar je hebt wel het strand, prachtige hotels, clubs, restaurants en winkels. Ik heb een vakantie gehad met fijne herinneringen.

At the Swimming pool

The Seminyak Hotel

Lunchen bij het zwembad. Meestal aten we bij de ligbedjes

Huisjes boven het water

het zwembad met de zee op de achtergrond

Ik hou van het uitzicht

Like it


Dit ga ik missen

Offers in de zee en op het strand

Zonsonderdang

Lunchen met mijn vader mij een Italiaan naast het hotel

Authentieke Balinese huisjes. Ik vind de stijl prachtig!

Nog meer offers. Je struikelt over de offertjes en scooters op Bali

Genieten

Sisters

Lunchen bij een Italiaan waar wij drie jaar geleden ook hebben gegeten. Nog steeds hetzelfde, leuk en lekker. 

Romantisch

Dit was de eerste avond op Bali

Yummie, I love strawberries

Bitterballen bij Cafe Bali

Mijn favoriete club, Potato head

Ceaser Salad

Dineren op een bed bij Potato Head. 


Potato Head

Deze club naar Nederland halen?

Desmar dress


Sate eten bij het zwembad

Patatjes

Ik ben fan van dit jurkje "Won Hundred"